søndag 15. januar 2012

Jul og Nyttår på hytta

Jula og nyttårshelga ble tilbrakt på hytta og dette ble den ultimate testen på om alt fungerte. På det meste var vi 9 personer som alle skulle ha mat, sove og dusje. Her ble det laget både ribbe, kalkun og torsk. Alt fungerte uten nevneværdige problemer, selv om været ikke var det beste. "Dagmar" kom på besøk og rev i veggene, men hytta sto stødig. Til tross for litt dårlig vær, ble det skiturer både 1.juledag og i nyttårshelga.

Julaften med koselig stemning i hytta.

Nyttårsaften ble det tid til en skitur før festmiddag i hytta.
Selv om hytta nå er ferdig til å kunne benyttes, er det fortsatt noen arbeider som gjenstår. Man blir vel aldri helt ferdig med en hytte :) Inne er det badstue og matbod som ikke er fullført. Utendørs skal det bygges terasse. I tillegg skal anekset innredes, men dette blir det sansynligvis noen år til.

Det kommer nok flere blogginlegg i forbindelse med de gjenstående arbeidene, men aktivitetsnivået senkes til et lavere nivå nå som hytta er klar for bruk :)

2 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Kjære Torwar,

  Vi kom over bloggen din og har virkelig likte å lese om fremdriften på hytta i Nerskogen. Jeg beklager eventuelle grammatiske feil i denne meldingen ... vi bruker en oversettelse verktøy for å skrive dette på norsk. :) Mitt navn er Annalisa og min mann er Peter - vi er fra Nord-Minnesota (med norske røtter!) Og håper å bygge en hytte / hus der, i nærheten av Lake Superior. Vi lurer på om det ville være mulig for oss å kjøpe planer / tegninger av din hytte design? Vi tror det er vakkert og beundre din stil veldig mye. Hvis du vil være villig til å snakke med oss, kan du kontakte oss via e-post på alh.peterson@gmail.com. Gratulerer med din hytte prosjektet!

  Vennlig hilsen,
  Annalisa & Peter Peterson

  SvarSlett